Ons Verhaal

5 Sterren
beoordeling


40.000+

Betaal
methodes


 10+

Tevreden
klanten


2.000.000+

In 2014 hadden wij van CleanFoods maar één vraag: Waarom is er geen gezond, makkelijk en leuk alternatief verkrijgbaar voor ongezonde alledaagse voedingsmiddelen?

Eureka!

Eureka!

Het koste ons een zoektocht over de hele wereld. Tot de vondst van een unieke vezel die in Japan al honderden jaren stiekem bijdroeg aan een tot op heden ongeëvenaard gezondheidsniveau. Na de vondst van deze wondervezel volgde een lang ontwikkelingsproces. Maanden onderzoek, weken in het lab en dagen overleg om het perfecte product voor jou te ontwikkelen.

Konnyaku Shirataki!

Konnyaku Shirataki!

Konnyaku zoals de Japanners hem noemen is een bloem met een unieke ronde wortelknol. De plant gedijd alleen in hooggebergte (2000-5000 meter hoog) in schone grond en lucht. De wortel bestaat voor een groot deel uit een uniek vezel genaamd Glucomannan. Deze vezel bindt zichzelf tot wel 1000x z’n gewicht aan water en werkt zo zeer verzadigend. Tevens zijn gezonde darmbacteriën dol op de vezel.

Made With Love

Made With Love

Passie is de drijfveer achter alles wat we doen. We stoppen niet voordat we echt tevreden zijn. Alle producten worden met veel liefde ontwikkeld. En dit bleef niet onopgemerkt. Want we groeien hard. Heel hard. Miljoenen tevreden klanten in heel Europa. We werden door een jury zelfs tot startup van het jaar verkozen.

CleanFoods is voor iedereen

CleanFoods is voor iedereen

We willen graag dat iedereen kan genieten van onze producten. Om deze reden zijn bijna al onze producten vrij van toegevoegde suikers, synthetische geur-, kleur en smaakstoffen, soja, vet, tarwe en gluten. Ook zijn al onze producten vegetarisch en we werken ernaartoe om steeds meer producten geheel vegan te maken. Elke dag proberen we ons bedrijf stap voor stap groener te maken, van verpakking tot vervoer.

CleanFoods is voor iedereen

  • Wij willen jou blijven verrassen met lekkere, unieke en misschien soms aparte producten.
  • Met persoonlijke service en gezelligheid. Met steeds meer handige tips en informatie.
  • Met een luisterend oor voor jouw ideeën.

Join the CleanFoods revolution!