MyCycle helpt jou

  Met dank aan Guarana, vitamine B1 en vitamine B12 wordt jouw natuurlijke energie geactiveerd en jouw energieniveau ondersteund. Daarbij zal de eeuwenoud gebruikte zaden van de Guarana plant een gevoel van vermoeidheid verdrijven.

  L-Theanine heeft positieve invloed op jouw alertheid en aandacht, daarbij heeft de cafeïne in de Guarana een stimulerend effect op jouw concentratie en prestatie.

  L-Theanine is een natuurlijke rustgever en helpt tijdens de menstruatie bij wisselende stemmingen, prikkelbaarheid en stress.

  De eeuwenoud gebruikte zaden van de Guarana plant helpen jou bij jouw menstruatie. Guarana zou helpen bij menstruatiepijn, hoofdpijn, wisselend humeur en daarbij kalmerend zijn.

Wanneer gebruik je MyCycle?

1-2 per dag

Voor en tijdens jouw
menstruatie en ovulatie

Wanneer jij het nodig hebt

100% natuurlijke ingrediënten

i

  L-Theanine is een aminozuur wat van nature voorkomt in witte, groene en zwarte thee. L-Theanine heeft positieve invloed op jouw alertheid, geheugen en aandacht. Daarnaast is het een natuurlijke rustgever en helpt het tijdens de menstruatie bij wisselende stemmingen, rusteloosheid, prikkelbaarheid en stress.
  * Kruidenclaims staan bij de EFSA in de wacht en mogen in afwachting van goedkeuring worden gebruikt.

  Guarana is afkomstig van de zaden van de Guarana plant. Guarana wordt al eeuwenlang gebruikt bij de menstruatie. Guarana zou helpen bij menstruatiepijn, hoofdpijn, wisselend humeur en zou daarbij kalmerend zijn. De cafeïne heeft een stimulerend effect op jouw concentratie, alertheid en prestatie. Het geeft een gevoel van verhoogde energie en verdrijft een gevoel van vermoeidheid * Kruidenclaims staan bij de EFSA in de wacht en mogen in afwachting van goedkeuring worden gebruikt.

  Huperzia serrata is een plant die in China al eeuwenlang gebruikt wordt bij de menstruatie. Het zou helpen bij het bloedverlies en een onregelmatige menstruatie. * Kruidenclaims staan bij de EFSA in de wacht en mogen in afwachting van goedkeuring worden gebruikt.

  Vitamine B12 activeert je natuurlijke energie in het lichaam en draagt bij aan het energieleverend metabolisme. Bij een te kort aan vitamine B12 in het lichaam kunnen vrouwen menstruatieklachten ontwikkelen, zoals het uitblijven van de menstruatie of een hevige en lange menstruatie met een verergerde menstruatiepijn.

MyCycle

Monthly female body support
30 capsules

1x MyCycle – 19,95 €

2x MyCycle – 37,90 € 29,95 € (-25%)

3x MyCycle – 59,85 € - 39,95 € (-33%)

i

MyPeriod Pack
MyCycle & Magnesium

Monthly female body support

1x MyCycle + 1x Magnesium – 37,90 € 29,95 € (-20%)

2x MyCycle + 2x Magnesium – 75,80 € 49,95 € (-33%)

3x MyCycle + 3x Magnesium – 113,70 € 67,95 € (-40%)

Upgrade your period

Wij geloven dat je voor jezelf moet zorgen tijdens je menstruatie

1. Zorg voor voldoende rust

i

2. Ga naar buiten

i

3. Werk het uit!

i