Tiramisu baked oats
Baked oats begon een jaar geleden populair te worden en sindsdien is het niet meer weg te denken! De grote verscheidenheid aan manieren waarop je van je havermout kan genieten is oneindig. Je kunt er een heerlijk en bevredigend ontbijt van maken, zonder dat het jou veel tijd en moeite kost. Dit Tiramisu Baked Oats recept neemt een van 's werelds beste desserts (tiramisu) en tovert het om tot een smakelijk en voedzaam ontbijtgerecht.
Tiramisu baked oats
Ingrediënten:
- ½ banaan, gepureerd
- 80 g Almost Skinny Snack
- 3 druppels SlimSweet
- 1 el cacaopoeder
- ⅓ theelepel SlimCoffee
- ½ theelepel bakpoeder
- 120 ml amandelmelk
- Mascarpone: 150 gram vanille-yoghurt
- Toppings: cacaopoeder
Bereiding:
- Pureer in een kom ½ banaan en doe er de Almost Skinny Snack, cacaopoeder, SlimSweet, SlimCoffee en bakpoeder bij.
- Voeg de amandelmelk toe en roer om te combineren.
- Doe het mengsel in een mini ovenschaal en zet 25 minuten in de oven op 180C.
- Laat de havermout 15 minuten afkoelen.
- Maak de baked oats af en doe de yoghurt er bovenop en bestrooi met het cacaopoeder.
Serveer en geniet!
Liefs,
Sam