Slow Cooker Pompoentaart met havermout

Slow Cooker Pompoentaart met havermout
Geplaatst in: Recepten

Slow Cooker Pompoentaart met havermout

Pompoentaart met havermout is een van de beste dingen die je kunt eten als ontbijt. Voor herfst liefhebbers, zoals wij, is dit een DROOM! Onze pompoentaart met havermout geeft ons het perfecte herfstgevoel, met zijn warme en rijke smaken en geuren. Het beste van dit recept is dat het supergezond is. Het voelt alsof je een stukje taart eet, maar eigenlijk krijg je heel veel voedingsstoffen binnen.

Slow Cooker Pompoentaart met havermout

Ingrediënten:

  • 80 g havermout
  • Kokosolie
  • 592 ml water
  • 375 ml ongezoete amandelmelk
  • 225 g pompoen
  • 1 el SlimSweet
  • 1 tl vanille
  • 1 tl pompoen kruiden
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout 
  • Toppings: pecannoten, amandelen, AlmostSkinny Salted Caramel

Bereiding:

  1. Bestrijk de slowcooker met kokosolie.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan de slowcooker en meng.
  3. Kook op de laagste stand gedurende 7-8 uur.
  4. Wanneer het koken klaar is, roer het mengsel.
  5. Verdeel over kommen en garneer met je favoriete toppings!
  6. Genieten van!

Liefs,

Sam

6 oktober 2021