Pompoen fettuccine
Bereid deze romige pompoen fettuccine in slechts 30 minuten en geniet van een van onze favoriete herfstdiners. Dit is het perfecte dieet-vriendelijke avondmaal met de vitaminerijke pompoen en de koolhydraatarme noedels.
Recept voor pompoenfettuccini
Ingrediënten:
- 1 pakje CleanFoods Konjac Fettuccine
- 1 eetlepel olijfolie
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 blikje pompoenpuree
- 2 el havermelk
- 3 el tomatenpuree
- 1 kopje groentebouillon
- Salta dn peper naar smaak
Bereiding:
- Doe de Konjac Fettuccine 3 minuten in een pan kokend water om te verwarmen. Giet af, spoel en zet apart.
- Voeg in een grote pan op matig vuur de olijfolie en de knoflook toe en laat 3 minuten bakken.
- Klop de tomatenpuree, pompoenpuree en havermelk erdoor tot ze gecombineerd zijn.
- Voeg de groentebouillon en zout en peper toe.
- Roer en laat op een laag pitje 7 minuten koken.
- Roer de pasta erdoor tot ze bedekt is.
- Serveer en geniet!
Liefs,
Sam
19 oktober 2022