Hoe maak je onze Konjac Pasta klaar? (mét drie recepten!)

Hoe maak je onze Konjac Pasta klaar? (mét drie recepten!)
Geplaatst in: Recepten Feitjes

Hoe maak je onze Konjac Pasta klaar? (mét drie recepten!)

Goeie morgen CleanFoodslovers,

Je hebt onze Konjac Pasta gekocht en nu? Wij helpen je graag hierbij!

Al onze pasta’s zijn gemakkelijk te bereiden, ze zijn namelijk al gaar en hoeven daarom in niet gekookt te worden. Je kunt ze zelfs koud eten als jij dit wilt! Het lekkerste vind ik als ze een paar minuten gebakken zijn in de pan.

Onze pasta’s spoel je als eerste af met koud water afspoelen in een vergiet. Daarna kun je ze kort bakken in een pan of verhitten in de magnetron en voeg vervolgens jouw favoriete kruiden, saus, groente en eventueel vlees of vis toe. 

De Dry-varianten (DryRijst en DryNoodles) zijn niet voorgegaard, deze moeten daarom 5 minuten gekookt worden. Ook kun je ze 5-8 minuten laten wellen in heet water.

Met onze producten kun jij eindeloos variëren en genieten van een heerlijke maaltijd zonder veel calorieën. Om onze tips gelijk toe te kunnen passen, hebben wij drie recepten voor jou.

 

1. Skinny risotto

 

Ingrediënten:

  • 1 flinke ui
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie om in te bakken
  • 200 gr kipfilet
  • peper
  • zout
  • 1 courgette
  • 2 grote wortels
  • 200 ml groentebouillon
  • 1 pakje Clean Foods Dry Konjac Rijst (75gr)
  • 100 gr kastanjechampignons

 

Bereidingswijze:

  1. Schil de ui en hak de knoflook in kleine stukjes. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Snijd de rauwe kipfilet in kleine blokjes, kruid deze naar wens en bak deze mee in de pan.
  3. Terwijl de kip gaart, snijd je de courgette in blokjes en rasp je de wortels. Snijd de champignons en de wortels in plakjes en voeg de groenten toe aan de pan als de kip bijna gaar is.
  4. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Spoel de konjac rijst, voeg dit toe en laat het geheel 5 minuten sudderen. 
  5. Draai het vuur uit en breng de risotto op smaak met peper en eventueel zout.

 

 

2. Vegetarische Spaghetti

 

Ingrediënten:

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de knoflook en rode ui in kleine stukjes en bak in de (kokos)olie op middelhoog vuur. 
  2. Snijd intussen de champignons en wortel in kleine stukjes en voeg je deze toe aan de pan. 
  3. Laat de groenten even op het vuur staan, na een paar minuten voeg je de SlimSauce Pomodori toe. 
  4. Breng de saus op smaak met italiaanse kruiden en peper. 
  5. Voeg nu de RawSpaghetti toe en meng deze goed door de saus. 
  6. Als de spaghetti warm is, zet je het vuur uit en serveer je de spaghetti in een bowl op een bedje van ijsbergsla. 
  7. Strooi de geraspte kaas over de spaghetti en zet de bowl 1 minuut in de magnetron zodat de kaas smelt. Bon appetito!

 



3. Fettuccine agli spinaci

 

Ingrediënten:

  • 1 ei
  • 150 gr spinazie a la creme
  • 4 el kruidenkaas light
  • 0,5 pak RawFettuccine Spinazie
  • 1 tomaat

 

Bereidingswijze:

  1. Vul een steelpannetje met water en laat hierin een ei 7 minuten lang koken. 
  2. Warm intussen de spinazie op in een ander steelpannetje.
  3. Voeg twee eetlepels kruidenkaas light toe. 
  4. Voeg de RawFettuccine Spinazie toe wanneer de spinazie opgewarmd is.
  5. Maak intussen een dressing van de kruidenkaas door 2 el kruidenkaas te mengen met 2-3 el water.
  6. Serveer de pasta met het gekookte ei, plakjes tomaat en de dressing.




Deze recepten zijn gemaakt door @growingthroughdirt. Je kunt meer van haar terugvinden op Instagram

Wat is jouw lievelingspasta? Laat het ons weten, dit vinden wij leuk!

Liefs Fleur

13 mei 2020