De lekkerste 4 gezonde overnight oats recepten
Overnight oats is een van de gemakkelijkste en snelste ontbijtopties ooit! Deze havermout bowls kun je de avond ervoor bereiden en de volgende ochtend opeten. Overnight oats is een lekker en gezond ontbijt dat op verschillende manieren kan worden bereidt. Als je op zoek bent naar een nieuw ontbijtje die je kan toevoegen aan je ochtendroutine, dan is dit iets voor jou!
4 Overnight Oats Recepten
Appeltaart
Ingrediënten:
- 120 ml amandelmelk
- 50 g Griekse yoghurt
- ½ tl vanille-extract
- 10 g chiazaad
- 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
- 45 g havermout
- ½ appel in blokjes gesneden
- Handvol gehakte pecannoten
- Schepje kaneel
Bereidingswijze:
- Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
- Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
- Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
- Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.
Peanut Butter and Jelly
Ingrediënten:
- 120 ml amandelmelk
- 50 g Griekse yoghurt
- ½ tl vanille-extract
- 10 g chiazaad
- 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
- 45 g havermout
- 1 el SlimConfituur Aardbei
- 1 el pindakaas
- In blokje gesneden aardbeien
- 2 el geplette pinda’s
Bereidingswijze:
- Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
- Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
- Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
- Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.
Aardbeien cheesecake
Ingrediënten
- 120 ml amandelmelk
- 50 g Griekse yoghurt
- ½ el vanille-extract
- 10 g chiazaad
- 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
- 45 g havermout
- 1 schepje AlmostSkinny Shake Strawberry Cheesecake
- Handvol aardbeien
- 3 el zachte roomkaas
Bereidingswijze:
- Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
- Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
- Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
- Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.
banaan en nutella
Ingrediënten
- 120 ml amandelmelk
- 50 g Griekse yoghurt
- ½ tl vanille-extract
- 10 g chiazaad
- 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
- 45 g havermout
- ½ banaan
- 1 el Almost SkinnySpread Choco
- 1 el gehakte hazelnoten
- 1 el chocolade stukjes
Bereidingswijze:
- Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
- Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
- Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
- Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.