De lekkerste 4 gezonde overnight oats recepten

De lekkerste 4 gezonde overnight oats recepten
Geplaatst in: Recepten

De lekkerste 4 gezonde overnight oats recepten

Overnight oats is een van de gemakkelijkste en snelste ontbijtopties ooit! Deze havermout bowls kun je de avond ervoor bereiden en de volgende ochtend opeten. Overnight oats is een lekker en gezond ontbijt dat op verschillende manieren kan worden bereidt. Als je op zoek bent naar een nieuw ontbijtje die je kan toevoegen aan je ochtendroutine, dan is dit iets voor jou! 

 

4 Overnight Oats Recepten

Appeltaart

Ingrediënten:

  • 120 ml amandelmelk
  • 50 g Griekse yoghurt
  • ½ tl vanille-extract
  • 10 g chiazaad
  • 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
  • 45 g havermout
  • ½ appel in blokjes gesneden
  • Handvol gehakte pecannoten
  • Schepje kaneel

Bereidingswijze:

  1. Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
  2. Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
  3. Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
  4. Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.



Peanut Butter and Jelly

Ingrediënten:

  • 120 ml amandelmelk
  • 50 g Griekse yoghurt
  • ½ tl vanille-extract
  • 10 g chiazaad
  • 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
  • 45 g havermout
  • 1 el SlimConfituur Aardbei
  • 1 el pindakaas
  • In blokje gesneden aardbeien
  • 2 el geplette pinda’s

Bereidingswijze:

  1. Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
  2. Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
  3. Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
  4. Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.

 

Aardbeien cheesecake

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  1. Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
  2. Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
  3. Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
  4. Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.

 

banaan en nutella

Ingrediënten

  • 120 ml amandelmelk
  • 50 g Griekse yoghurt
  • ½ tl vanille-extract
  • 10 g chiazaad
  • 20 ml ahornsiroop (of kokosbloesemsuiker, stevia)
  • 45 g havermout
  • ½ banaan
  • 1 el Almost SkinnySpread Choco
  • 1 el gehakte hazelnoten
  • 1 el chocolade stukjes

Bereidingswijze:

  1. Voeg alle ingrediënten in een grote glazen kom of pot en meng tot alles met elkaar is gemixt.
  2. Bedek de glazen kom met een deksel of plastic folie.
  3. Zet de kom met havermout minimaal 2 uur of een nacht in de koelkast.
  4. Haal de folie van de kom nadat het is uitgehard en voeg eventueel extra toppings of meer melk toe om de havermout wat te verdunnen.





 
13 januari 2021