Appel-Kaneel poffertjes

Appel-Kaneel poffertjes
Geplaatst in: Recepten

Appel-Kaneel poffertjes

Goeie morgen CleanFoodslovers,

Gezonde en glutenvrije Appel-Kaneel poffertjes! Deze week delen wij het derde en laatste recept voor poffertjes. Heb je de vorige recepten gemist? Geen ramp, je kunt deze bekijken op onze online Magazine.

Je creëert vandaag een groot bord vol met poffertjes met een stuk minder kcal! Dat is toch fantastisch? Je kunt jouw Appel-Kaneel poffertjes nog specialer maken door rozijntjes en extra kaneel aan het beslag toe te voegen.

 

Ingrediënten:

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de poffertjespan op hoog vuur.
  2. Schil en rasp de appel.
  3. Meng de rasp met het water in een kom. 
  4. Voeg 2 scoops RawPancake mix toe aan het mengsel en mix dit met een vork.
  5. Zet het vuur iets lager en vet de poffertjespan in met olie.
  6. Bak de poffertjes tot het beslag op is.
  7. Serveer de poffertjes met de kaneel en eventueel de andere helft van de appel.
  8. Eet smakelijk!

 

Waren de poffertjes een groot succes en wil je graag nog meer recepten? Stuur ons dan een berichtje! Dan kunnen wij er meer recepten maken.

Wij wensen jou een hele fijne zondag!

Liefs Fleur

 
5 juli 2020