4 essentiële vitamines voor vrouwen

4 essentiële vitamines voor vrouwen
Geplaatst in: Feitjes Lifestyle

4 essentiële vitamines voor vrouwen

De gezondheid van vrouwen is anders dan die van mannen. De vitamines die mannen nodig hebben, zijn anders dan de vitamines die vrouwen nodig hebben. Het dagelijks innemen van bepaalde vitamines is essentieel voor het bevorderen van een betere gezondheid en een langere levensduur van vrouwen. De vitamines die je nodig hebt, zijn afhankelijk van jouw leeftijd, algehele gezondheid en levensstijl.

Ontdek de 4 meest essentiële vitamines die elke vrouw zou moeten overwegen.

 

4 essentiële vitamines voor vrouwen

 

Visolie

Visolie is een geweldige bron van omega 3, wat belangrijk is voor de gezondheid van het hart. Omega 3 is een gespecialiseerd vet dat ons lichaam niet zelf kan produceren, dus het nemen van een vitamine uit visolie is de beste manier om een ​​gezonde dosis binnen te krijgen.

 

Vitamine B

Vitamine B is een essentiële vitamine die nodig is om voldoende energie te produceren voor het dagelijks leven. Het vinden van een vitamine met veel B-vitamines is het beste voor de gezondheid van vrouwen.

 

Calcium

Vrouwen hebben (4 keer) meer kans om osteoporose te ontwikkelen dan mannen, dit komt door minder aanwezigheid van calcium in de botten. Het nemen van een calciumsupplement zal je helpen jouw botten voedingsstoffen te geven en ze langer sterker te maken. 

 

Vitamin D

Vitamine D helpt ons lichaam om het calcium in onze botten op te nemen. Een vitamine D-supplement kan gezondere botten bevorderen, wat ziekten zoals osteoporose kan voorkomen.

 

Liefs,

Sam

6 juli 2021